اجرای حدود الهی به واسطه اولیاء با ابزار الحدید
بهره مندی خوبان از سه دسته از ابزارها: بینات، الکتاب و المیزان، الحدید
طبق آیه ۲۵ سوره حدید، ما سه دسته از ابزارها و اشیاء داریم که خوبان از اون اشیاء و ابزار ها بهره مند هستند. دسته اول، دسته بینات هست. در دسته بینات بحث آیات، معجزات، موضوعاتی از این دست، در دسته بینات است. دسته دوم، بحث الکتاب و المیزان هست، موضوعات مربوط به کتاب خدا، میزان، احتمالا موضوعاتی مثل حکمت، موضوعاتی این شکلی، این ها در این دسته دوم هست که خوبان عالم از این اشیاء بهرهمند هستند. دسته سوم، ذیل بحث الحدید مطرح است. الحدید بحث بینات و آیات نیست، الحدید بحث الکتاب و المیزان نیست، این دسته سوم هست که خوبان عالم ازش بهره مند هستند. از بحث الکتاب و المیزان موضوعاتی مثل حدود روشن میشود، تبیین میشود.
بحث استخراج حدود الهی از الکتاب
ببینید رسول، رسول خدا به وسیله بینات، به وسیله آیات، به وسیله معجزات، حرکت میکنه به سراغ انسان ها می آید و انسان ها را در مرحله بعد به گرد کتاب الله جمع میکنه، متصل میکنه به کتاب الله، کتاب اللهی که در ظرف وجود آن رسول نازل شده. یکی از موضوعاتی که از کتاب الله بیرون میاد و استنباط میشه، حدود خداست.
الحدید اعمال کننده حدود خداوند است دروجه بأس شدید برای دشمنان و در وجه منافعی برای مردم
الحدید، یک معنا از الحدید این هست، الحدید محقق کننده حدود خداست، اعمال کننده حدود خداست که در کتاب خدا تبیین شده، که در کتاب الله مطرح شده، بیان شده. بله با یک نگاه الحدید محقق کننده حدود خداست. حدود خدا دامنه اش خیلی گسترده هست. حدود خدا فقط شرعیات نیست که شرعیات هم جزء حدود خداست. از عالی ترین حدود خدا، حدود مَا أَنْزَلَ اللَّه است. بله الحدید ابزاری است از جانب خدای قوی عزیز، شیئی است از جانب خدای قوی عزیز تا حدود خدا محقق بشه. یکی از موضوعاتی که از الحدید به دست میاد اینه حدود خدای متعال محقق بشه. این محقق شدن حدود خدای متعال در یک وجه بأس شدیدی است برای کافران و در یک وجه منافع زیادی است برای مردم. این را باید توجه کنیم، ما در تاریخ انبیا و رسولان ع عموماً تا بحث کتاب نازل شده بر رسولان و آنچه که در کتاب رسولان تبیین شده، پیش می آییم، کمتر به بحث چگونگی محقق شدن این کتاب و آنچه که در این کتاب مطرح شده، ورود میکنیم و عموماً اینجا یک ورود اجتماعی می کنیم، یک ورود منفک از خدا. میگیم خب انسانها باید آنچه که رسولان در کتاب شون مطرح کردند رو در جامعه خودشون پیاده بکنند. نه، خدای متعال اینجا بحث رو رها نکرده، موضوع اینجا رها نشده. کتاب نازل شده است، حدود خدا در کتاب تبیین شده است، برید خودتون حدود خدا را اجرا کنید، نه، بحث اینجا رها نشده. بعد نزول کتاب، خدای متعال شیئی به نام الحدید را نازل کرده است که کتاب خدا را برپا کنه، که حدود کتاب خدا را محقق کنه و این الحدید در اختیار اولیای خداست.
الحدید و اثبات اهل بیت ع
عالی ترین این اولیای خدا، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، در اختیارش هست. بحث خدایی خدا، بحث تحقق کتاب خدا، بحث نزول از جانب خدای متعال با نزول کتاب الله، تمام نشده، بحث ارتباط خدا با خلق الله در دنیا، با نزول کتاب خدا تمام نشد، نباید پس از نزول کتاب خدا توقف کرد، چرا؟ چون ما یک مرحله نزول دیگر داریم، نزول الحدید. باید پرسید کسانی که مومن به نزول کتاب خدا بر رسول خدا هستند، باید پرسید ازشون که آقا این نزول الحدید کجاست؟ الحدیدی که از جانب خدای متعال نازل شده و بر اساس آن حدود خدا برپا می شود، همان حدود خدایی که در کتاب الله بر رسول الله صلوات الله علیه نازل شده، این الحدید کجاست؟ کجا نازل شده؟ در اختیار چه کسی هست؟ این بحث نزول الحدید، خودش یک اثبات بر وجود اوصیا و اولیا و امامان پس از رسول هست برای محقق کردن حدود خدایی که در کتاب رسول الله هست. چه کسی میتونه ادعا کنه که الحدید بر من نازل شده؟ کسی نمیتونه به این راحتی، این ادعا رو داشته باشه. اگه ادعا هم بکنه عمده افرادی که این ادعا را بکنند، ادعای کذب کردند و به راحتی می شود اثبات کرد که ادعای شما ادعای کذب هست. بله الحدید رو این گونه باید دید.