سرزمین های خاص در نزول کتاب خداوند به سوی خلق و موقعیت های خاص ارتباط خلق با نظام کتاب خدا

رابط بودن سرزمین های خاص در ارتباط کتاب خدا با عالم خلقت

فضاهایی مثل طور، وادی ایمن، بیت المقدس و بیت الله، فضاهای ارتباط نظام کتاب خدا با عالم خلقت هستند و هر آن چیزی که در محاذات بیت الله، وادی مقدس، وادی ایمن، بیت المقدس و یا طور وجود دارد، در نظام خلق، اینها فضای ارتباط نظام کتاب خدا و کلام خدا با عالم خلق هست. موقعیت های این ارتباط هست. این موقعیت‌ها، موقعیت های اصلی هستند که یکسری شاخه ها هم دارند که از این موقعیت ها نشأت گرفته اند.

سرزمین هایی خاص در نظام خلق برای ورود به نظام کتاب خداوند

یکسری موقعیت ها هم هست، موقعیت های در نظام خلق، موقعیت های ارتباط با ورود به فضای نظام کتاب خدا، مثل موقعیت کهف، مثل هر آن موقعیتی که ذیل عنوان التحاد مطرح است، هر موقعیتی که ذیل ملتحَد بودن خدای متعال مطرح است، با فرهنگ، با نوع رفتار و سلوک التحاد، شما در موقعیت هایی قرار می گیرید که اون موقعیت ها، موقعیت هایی در نظام خلق به سوی ورود به نظام کتاب هست. یعنی انگار خروجیهای نظام خلق به نظام کتاب خدا، از این موقعیت ها انجام میشه و اون موقعیت های اول که عرض شد مثل بیت الله، مثل بیت المقدس، وادی ایمن و الطور، آنها موقعیتهای دریافت در نظام خلق از نظام کتاب خدا هستند.

به دلیل ملتحَد بودن خداوند، الکهف اولین باب به سمت نظام کتاب خداوند است

پس باب به سمت نظام کتاب خدا از درون نظام خلق، اولین عنوانش هست الکهف. الکهف چرا شکل گرفته؟ الکهف چرا وجود داره؟ از کجا آمده؟ خدای متعال چه صفتی دارد که الکهف، به وجود آمده؟ چون خدای متعال رحیم هست الکهف هست؟ چون خدای متعال کریم هست؟ چون خدای متعال خالق هست؟ چرا الکهف هست؟ چون خدای متعال ملتحَد است، به خاطر التحاد الکهف وجود داره. اوج این مسیر بابها، یعنی اون نخ اتصال و اون شاه کلید باب های نظام خلق به سوی نظام کتاب الله، التحاد است، ملتحد بودن خدای متعال. این مسیر ادامه داره. از همین دنیا هست که الان درش هستیم با عنوان الکهف. این ادامه داره الی انتهای جنات، عالی ترین درجات جنات، شما اونجا هم به دنبال بابی هستید، برخی‌ها به دنبال بابی هستند برای خروج از نظام خلق به سمت نظام کلام، به سمت فضای کلام الله، به سمت نظام کتاب خدا، به سمت کتاب خدا، به سمت کلام خدا و این عنوانش هست التحاد.