مهمان نوازی خاص خداوند با وجه القدر در ماه مبارک رمضان و اوقات ویژه لیلةالقدر

خداوند کریم در ماه مبارک رمضان و در اوقات ویژه لیلةالقدر از سر کرامت مهمان نوازی می کند

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین، الحمدلله رب العالمین، الحمدلله رب العالمین، حسبنا الله و نعم الوکیل، لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم، الحمدلله رب العالمین، ذوالجلال و الاکرام، الحمدلله رب العالمین، ذوالجلال و الاکرام، الحمدلله رب الکریم، الحمدلله رب الکریم، الحمدلله رب الکریم. در آستانه، در اوقات شب قدر هستیم، شب قدر در مهمانی خدا، در ماه مهمانی خدا، ماه رمضان ماه ضیافت الله است، ماه مهمانی خداست. در این ماه مهمانی خدا یک اوقات ویژه‌ای است به نام لیله القدر، در این زمان یک ماهه، یک زمان ویژه‌ای است به نام لیله القدر. کل مهمانی خدای متعال از سر کرامت خداست. یکی از معانی کریم یعنی مهمان نواز، از ساحت خدای متعال به دور است که مهمانی برپا کند مهمان نواز نباشد، مهمانی برپا کند مهمان را سرزنش کند، مهمانی برپا کند مهمانی به مهمانی او وارد بشود او از مهمان خُرده بگیرد، او به دنبال به رخ کشیدن نقص مهمان باشد. این از خدای متعال دور است، چرا؟ چون او کریم است، خدای کریم مهمانی برپا کرده، ضیافت برپا کرده، یک ماه ضیافت برپا کرده.

لیلةالقدر آنقدر خاص و ویژه است که خداوند با وجه القدر در آنجا مهمان نوازی می کند

در این ضیافت یک اوقات خوب قرار داده، یک زمان ویژه قرار داده و آن زمان است لیله القدر، یک اوقات اختصاصی، یک اوقات مختص به القدر، اوقاتی خیلی قیمتی، آنقدر قیمتی که خدای متعال، خود خدای متعال با اذن و با صفت و با وجه القدر خودش آنجا حضور دارد، مهمان نواز، صاحب مهمانی آنجا با چه عنوانی است؟ القدر.

لیلة القدر ظرف زمان است برای فعل نزول قرآن و فضای سلام در آن جاری است

آنقدر این زمان قیمت دارد که عالی‌ترین اشیاء، قیمتی‌ترین موضوعات از جانب خدای متعال مثل قرآن، در این اوقات، در آن زمان نازل می‌شود، آنجا ظرف نزول قرآن است. از جانب خدای متعال در این اوقات، در اوقات لیله القدر یک فعل انجام می‌شود، نزول قرآن، نزول هُوَ و یک حال وجود دارد برای اهل لیله القدر، در این مهمانی، در این مهمانی ویژه، یک حال، یک فضا، حاکم است بر این افراد، سلام. آن فضا سلام است. تمام خوشی آنها این مواجهه با خداست، این سطح از مواجهه با خدای متعال و با اولیای خدا در لیله القدر. زندگی آنها سلام است، حال آنها سلام است، خوشی آنها سلام است،

صِرف حضور در لیلةالقدر و در محضر صاحب القدر بزرگترین نعمت و بهره برای اهالی قدر است

بهترین خیر برای آنها همین اوقات است، نه آنچه که در این اوقات دریافت می‌کنند و می‌روند بلکه خود اون اوقات بهترین خیر است، کیف آنها خود آن وقت است، خود این قرب است، خود این مواجهه است، درک این محضر است. انتهای این وقت از آنها بپرسی که خب در این مهمانی چه گذاشته بودند؟ چه می‌دادند؟ مثلاً غذای این مهمانی چه بود؟ چه نعماتی دادند به دست شما؟ می‌گوید من نمی‌دانم یادم نیست، من در کیف این حضور بودم، همه حواس من به صاحبخانه بود که آیا یک بار با من چشم تو چشم می‌شود؟ همه حواسم به صاحبخانه بود آیا من را صدا می‌کند؟ تمام توجهم، تمام سمعم به جهت صاحبخانه بود، به جهت صاحب این مهمانی بود، چشمم متوجه او بود، به دنبال او بود و تمام کیف من از این تحویل گرفتن بود، اینکه وارد این اوقات، وارد این موقعیت شدیم، اینکه اذن دادند، اینکه به اذن رب، اذن دادند که وارد بشوم در این اوقات، در این موقعیت خاص، در این مهمانی ویژه و تحویل گرفتند، سلام بر تو، سلام بر تو اهلا و سهلا، این اوج آمال عارفین است برای ورود به لیله القدر، در اوقات لیله القدر. در مهمانی اختصاصی، در مهمانی ویژه، صاحب مهمانی به صورت ویژه خودش حضور دارد، جستجوگر این مهمانی، نمی‌رود در این مهمانی که یک حاجتی بگیرد و برود، دغدغه او این است من می‌خواهم او را درک کنم، او را ببینم، از او بشنوم چرا؟ چون او به گونه‌ای در این مهمانی حاضر است که بیرون اینجوری نیست، خارج از این مهمانی، خارج از این موقعیت، خارج از این فضا، اینطور نیست.