خود را در معرض النازعات قرار دهیم تا گره های کهنه ای که مانع سلوک الی الله هستند را از پایمان باز کنند

قسم خداوند به النّازعات بیانگر اهمیت فعل ایشان است، تو نیز خداوند را به حق الحسین قسم بده تا از ظلمات خارج شوی

با النَّازِعَاتِ سلوک کنیم، خودمان را در معرض النَّازِعَاتِ قرار بدهیم. النَّازِعَاتِ یک رفتار از آن طرف است، شما فاعل نیستی، شما اثرپذیر هستی، شما غرق شده‌ی اثرپذیر هستی. خدای متعال دارد به برخی از فاعل‌های بسیار مهم که فعل بسیار مهمی را برای تویی که غرق شدی انجام می‌دهند، قسم می‌خورد، به آنها قسم می‌خورد، می‌گوید آنها خیلی مهم هستند، فعلشان خیلی مهم است، بابا من قسم می‌خورم این‌ها خیلی مهم هستند و کار مهمی دارند انجام می‌دهند. اگر احساس گیر بودن داری که داری، اگر نداری عرض می‌کنیم این احساس رو داشته باش، توجه کن به النَّازِعَاتِ، خدا قسم خورد به النَّازِعَاتِ، تو هم خدای متعال رو قسم بده به آن موضوعاتی که برای خدا مهم است، قسم بده خدا رو، الهی به حق الحسین، الهی به حق الحسین، قسم بده خدا را. آقا درب باز شده. شما اینطور به النَّازِعَاتِ غَرقَا نگاه کن. خدایا تو قسم خوردی به النَّازِعَاتِ و این قَسمت را برای ما مطرح کردی؟ باشد، ما باور کردیم، ما هم تو رو قسم می‌دهیم، الهی به حق الحسین. به محازات سفینه النجات الحسین ع، الهی به حق الحسین، سُبْحانَكَ‏ اللَّهُمَّ سبحان الله، سبحان الله، سبحان الله. النَّازِعَاتِ یک رفتار از آن طرف است، فاعل‌های آن طرفی است.

گره گشایی از گره های کهنه زندگی ما مهمترین رفتار نازعات است

النازعات چه کسانی هستند؟ فاعلانی از جانب خدا برای نزع کردن، برای نزع کردن انسان‌هایی که در حال غرق هستند، گیر هستند، گیرهای مختلف در لایه‌های مختلف وجودیشان دارند، در صدرشان، در قلبشان، در سمعشان، در بصرشان، در نفسشان، در افکارشان، در صفات و رفتارها و امیالشان، گیرهای مختلف دارند، گیرهای دیرینه، گیرهای کهنه، کهنه گیر هستند این‌ها، می‌آیند این گیرهای کهنه رو حل کنند. نازعات هستند که گیرهای کهنه ما را رفع کنند. کسانی از جانب خدا آمده‌اند، فاعلانی از جانب خدا، برای حل گیرهای کهنه تو. نازعات آمده‌اند این‌ها را حل کنند، أَلاَ فَتَعَرَّضُوا لَهَا، خودت رو در معرض قرار بده، حواست باشد یک دوره‌ای در معرض می‌توانی قرار بدهی خودت را، خودت را در معرض قرار بده. مخاطب این آیه باش وَ النَّازِعَاتِ غَرْقًا، مخاطب خدای متعال باش در این آیهوَ النَّازِعَاتِ غَرْقًا، این جمله رو بشنو، گوش‌هایت را باز کن، این گوش‌های مبارک رو باز کن، خدا دارد به تو می‌گویدوَ النَّازِعَاتِ غَرْقًا، این جمله رو اینجوری بفهم، من، منِ خدا کسانی را فرستادم، گیرهای کهنه تو رو حل کنند، زنجیرهای چندین ساله تو رو باز کنند، فقط تو یک کار بکن، آگاه باش أَلاَ فَتَعَرَّضُوا لَهَا، خودت رو در معرض قرار بده، بدقلقی نکن. النَّازِعَاتِ آمده‌اند که گره‌های کهنه شما رو باز کنند، النَّازِعَاتِ آمده‌اند گره شما رو از النار باز کنند، النَّازِعَاتِ آمده‌اند گره شما رو به شیاطین، گرهی که به شیاطین وجود دارد، باز کنند. این قلاب‌هایی که از شیطان به پای شما وصل شده، به وجود شما وصل شده و باز نمی‌شود، گیر کرده، آنقدر این قلاب گیر کرده گاهی شده جزئی از وجود فرد، فرد اصلاً فکر می‌کند این شیئی که خارجی است، انداخته شده از جانب ابلیس است، فکر می‌کند جز زندگیش است، جز وجودش است، آمده‌اند این‌ها را بکَند، از ابعاد مختلف انسان بکَنند. آنها النَّازِعَاتِ جدا کنند، النَّاشِطَات حرکت بدهند، خارج کنند به سوی خدا و وصل کنند به ارتفاعات.

نازعات باز کننده گره های منفی ما و ناشطات گره زننده ما به ریسمان های سفینة النجاة هستند

النَّازِعَاتِ گره‌ها و قلاب‌های از جانب شیاطین رو از وجود انسان جدا کنند و النَّاشِطَات انسان را آماده کنند، تغییر بدهند و گره بزنند به قلاب‌هایی که از جانب سفینه امام حسین علیه السلام است، از جانب سفینه النجات است. النَّازِعَاتِ باز کنندگان گره‌ها، گره‌های منفی، طناب‌های و ریسمان‌های از جانب شیاطین، النَّاشِطَات گره زنندگان به طناب‌ها ریسمان‌های آویزان از جانب سفینه النجات هستند. أَلاَ فَتَعَرَّضُوا لَهَا، حواسمان را جمع کنیم، خودمان را در معرض قرار بدهیم، این آیه را بشنویم، می‎فرماید که وقتی قرآن می‌خوانی یک جور قرآن بخوان که انگار تو مخاطب خدا هستی، تو مخاطب آیه هستی، خدا دارد با تو حرف می‌زند. بشنویم این آیه را.