حرکت در سرتاسر مسیر توحید، به همراه ولایت
حرکت دهنده، شاخص و معیار مسیر توحید، ولایت است
راه توحید بدون ولایت نشدنی است. از زمانی که شما در فضایی از غیر الله و مِن دون الله، میخواهید و تصمیم دارید که از غیر الله دوری کنید و مسیر الی الله رو طی کنید، بدون ولایت نشدنی است. ولایت، هم حرکت دهنده است، هم شاخص است، هم معیار است برای اینکه شما این مسیری که حرکت کردید، این مسیر توحیدی که رفتید، آیا درست است یا نه؟ آیا به مسیر درستی رفتید؟ آیا به موقعیت درستی رسیدید یا نه؟
در مسیر سلوک الی الله ، از نقطه آغاز در میان اغیار تا ذات مقدس خداوند، حرکت با ولایت امکان پذیر است
از نقطه آغاز حرکت الی الله، زمانی که در بین اشیاء غیر الله هستید و اشیاء غیر الله شما رو دعوت میکنند به عبادت نسبت به خودشون، به وابستگی نسبت به خودشون، حرکت الی الله با ولایت شدنی است. تا زمانی که شما این مسیر رو طی میکنید حتی ممکنه به ارتفاعاتی برسید، به دستاوردهایی در نظام خلق الله برسید، به موقعیتهای خوبی برسید، الی الله و رسیدن به خود خدای متعال، جهت گیری به سمت خود خدای متعال، با ولایت شدنی است و فقط با ولایت شدنی است. آن چیزی که سوی شما رو، جهت شما رو پیوسته به سوی ذات مقدس خدای متعال جهت دهی میکنه، اون ولایت است و فقط ولایت است. آن چیزی که شما رو در دنیا و عالم پس از مرگ و دوران قیامت و دوران پس از قیامت، جهت دهی میکنه، تنظیم میکنه به سوی خود خدای متعال، اون ولایت است.
کشش به سمت تسبیح، کارگزاری عضد الله و سلوک در صفات خداوند، در مسیر توحید، فقط از طریق ولایت امکان پذیر است
آنچه که شما رو در طریق الی الله به سمت تسبیح میکشونه، به سمت دوری از غیر الله میکشونه، اون بحث ولایت است. آنچه که شما رو در طریق الی الله به سمت سلوک در صفات خدای متعال میکشونه، اون ولایت است. آنچه که انسان رو در سلوک الی الله، به عنوان کارگزاری از عضد الله قرار میده و به موقعیت کارگزاری عضد الله میرسونه، اون ولایت است، اونالْوَلَايَةُ لِلَّهِ الحَقّ است. انحصار همه ولایت برای خدای متعال است، ذرهای در وجود ما نباید ولایت غیر الله باشه، ولایت برای غیر الله باشه.