اهل رفاقت با امام زمان شدن از طریق اطاعت از خدا و رسول و کم کردن فاصله با انبیاء (ع)

دغدغه یاوران مهدی (عج) کاهش فاصله با انبیاء، صدیقین، شهدا و صالحین

یاوران امام زمان ص باید اینگونه باشند. براشون این فاصله مهم باشه، فاصله‌ی ‌تا خوبان عالم، همنشینی با خوبان عالم. این رو بهترین همنشینی می دونند. این رو بهترین مسیر می دونند. این رو بهترین راه می دونند. وَ مَنْ يُطِعِ‏ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولئِكَ مَعَ الَّذينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقينَ وَ الشُّهَداءِ وَ الصَّالِحينَ ، اینها میان اینجا همنشین می شوند. براشون مهم، اینه که این فاصله کم بشه که فاصله کم میشه. وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفيقا . مطلوب همنشینی همینه. یعنی اینگونه رفاقت اینجا شکل میگیره. دغدغه خوبان دغدغه یاوران امام ع این کاهش فاصله هست. این آیه 69 سوره نساء یکی از آیات مربوط به مهدویت هست. یکی از سرلوحه های یاران امام ع باید باشه. ما برای تربیت می خوام حرکت کنیم، مسیر رو اگر می خوام پیش بریم، میگیم بله من که اطاعت الله و رسول دارم، باشه اون سطحی از اطاعت الله و رسول که شما را به این همنشینی برسونه. شما رو به این کاهش فاصله برسونه. از نبیین از صدیقین از شهدا و از صالحین، یکی رو انتخاب کن، هر کی که دوست داری با او کاهش فاصله ایجاد کن.

رفاقت با امام مهدی (عج) به وسیله کم کردن فاصله با انبیاء (ع)

ما این فاصله گذاری اجتماعی رو در قبال خوبان عالم خیلی خوب بلد هستیم. یعنی این تلویزین و رسانه اگه می خواد به مردم بگه که فاصله گذاری اجتماعی رو رعایت کنید باید بگه همان گونه که با انبیاء و رسولان و با خوبان عالم فاصله ایجاد می کنید فعلا هم بخاطر کرونا بین خودتون فاصله ایجاد کنید. فاصله ما تا یاوری امام ع آیه 69 سوره نساء است. اگر شبی رو صبح کردیم و در کنار و فضا و همراه یکی از انبیاء یا یکی از صدیقین یا یکی از شهدا یا یکی از صالحین بودیم، اون شب بدونیم ما به یاوری امام ع نزدیک شدیم. اون روز بدونیم ما به یاوری امام ع نزدیک شدیم. وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفيقا . این وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفيقا، برای امام زمان ص هست. وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفيقا، اینجا میشه یه بحث کرد که أُولئِكَ، به صدیقین و نبیین و شهدا و صالحین بر می گرده یه بحث کرد نه أُولئِكَ، همون أُولئِكَ، اول هست. و چه خوبند آنان. آنان کیا؟ اونهایی که اومدند در این معیت قرار گرفتند از جهت رفاقت. شما باید رفیق بشی، رفیق امام ع رفیق نه به معنای فارسی به معنا یه کسی که چسبیده به او بدون اینکه لحظه ای جدا بشی با او حرکت کنی. بله در یه معنا اون أُولئِكَ رو میشه گفت که همون افرادی هستند که میان و در همنشینی با انبیاء و صدیقین و شهدا و صالحین قرار میگیرند. بعد اینجا می خواد خاتمه بحث این همنشینی رو بگه، بگه چرا این همنشینی؟ شما چرا باید تو این تراز برسید؟ چرا باید به این طراز از انسانها برسید؟ چون این طراز بهترین رفاقت رو با امام ع برای شما ایجاد میکنه. حسن رفاقت با امام ع اینجاست.

برای حسن رفاقت با امام زمان (عج)، اهل اطاعت از خداوند و رسول شویم

بیا اهل اطاعت از الله و رسول بشو. به گونه ای اهل اطاعت بشو که بیایی در کمترین فاصله از انبیاء و رسولان ع قرار بگیری در معیت اونها قرار بگیری، چرا؟ چون اینجا بهترین رفاقت با امام ع شکل می گیره. اگر دنبال حسن رفاقت با امام ع هستی این مسیرش هست. فاصله خودت رو از انبیاء از صدیقین از شهدا از صالحین کم کن. این حسن رفاقت با امام ع هست. ممکنه ماها یه موقعی بگیم ما رفیق هستیم با امام ع ما همراهیم با امام ع ما وصلیم به امام ع ما سرباز هستیم ما پا رکاب هستیم ما می خوایم کاری بکنیم برای امام ع، باشه، حسن رفاقت کجا شکل میگره؟ وقتی شما فاصله ات با انبیاء و رسولان کم بشه. تقریبا یعنی به معنایی بی فاصله بشی. این حسن رفاقت هست. بله در مجموع اینکه از این مسیر، از مسیر این کم کردن فاصله به همراهی صحیح و بهترین همراهی با امام ع برسیم. فاصله مون رو با نبیین کم کنیم. فاصله مون رو با صدیقین با شهدا با صالحین کم کنیم یعنی الگو بگیریم. با نبیینی که خداوند در قرآن معرفی میکنه با ابراهیم ع فاصله مون رو کم کنیم دغدغه ابراهیم ع رَبِّ اجْعَلْني‏ مُقيمَ‏ الصَّلاةِ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي ‏. فاصله مون رو با این جمله کم کنیم. این جمله از زبان مبارک ابراهیم ع، جمله ‌ی‌ ما نیست. جمله ی ما نشده، حرف ما نشده، دغدغه ما نیست. پس ما فاصله داریم. انشاء الله خداوند به این شکل به ما توفیق یاوری و رفاقت با امام ع، بهترین رفاقت، رفاقت خوب با امام ع بده. هدیه به پیشگاه امام عصر ع صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.